Stillasbrukerkurs

IK Kompetanse er opptatt av å skape en god læringsatmosfære, der deltakerne føler seg ivaretatt og trygge. Vi har moderne og velutstyrte opplæringsfasiliteter og gir en omfattende opplæring i bruk av stillaser.

Å arbeide på stillaser kan by på utfordringer, og det er essensielt å ha solid opplæring for å kunne jobbe trygt og effektivt. Dette gjør vårt stillasbrukerkurs til en nøkkelkomponent for alle som skal arbeide på stillaser.

Meld deg på

IK Kompetanse

Vi tilbyr stillasbrukerkurs. Hovedformålet med kurset er å gi de som skal bruke stillas innsikt i prinsippene for konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. Dette sikrer at uhell og ulykker ved bruk av stillas forebygges. Våre instruktører er sertifisert i henhold til gjeldende forskriftskrav.

Innhold:
IK Kompetanse tilbyr et grundig stilasbrukerkurs ledet av dyktige instruktører. Med en balansert kombinasjon av teori og praksis, legger vi vekt på sikker bruk, inspeksjon, og forståelse av ulike stillastyper for å minimere risikoen for uhell og ulykker.

Vårt mål er å skape en trygg arbeidsplass der stilasbrukere kan arbeide sikkert og effektivt på høyden, vel vitende om risikoen og hvordan man kan forebygge den. Gjennom vårt kurs vil du få den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å jobbe trygt og sikkert på stillaser.

Agenda:
• Kombinert teori og praksis, varighet: 4t.
• Arbeidsmiljø, HMS og relevante lover/forskrifter.
• Veiledning i bruk og inspeksjon av stillas.
• Godkjenning, merking, og historikk av stillas-ulykker.
• Inngående kunnskap om forskjellige stillastyper.
• Viktigheten og opplæring av fallsikring ved bruk av stillas.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset er ideelt for bygg- og anleggsarbeidere, verneombud, byggeledere, tillitsvalgte, og alle som benytter stillaser i sitt arbeid.

Kursmateriell:
Kursavgiften dekker mat og drikke på vårt kurssenter, slik at hver deltaker føler seg ivaretatt og fokusert gjennom kurset.

Påmelding ↓

Påmelding til kurset