HMS-kurs for ledere nettkurs

Vi i IK Kompetanse setter deltakernes trivsel og trygghet høyt. Våre digitale opplæringsfasiliteter gir en optimal kombinasjon av teoretiske begreper og interaktive øvelser. Når HMS-utfordringene i forskjellige miljøer kan være mange og komplekse, sikrer vårt  nettbaserte HMS-kurs at du blir velutstyrt med den nyeste kunnskapen og verktøyene. Dette kurset er perfekt for deg som jobber med HMS, er i et arbeidsmiljøutvalg, verneombud, eller leder. Bli digitalt utrustet for å skape et tryggere arbeidsmiljø.

Meld deg på

IK Kompetanse

Dette digitale kurset er skreddersydd for å gi bedrifts- og mellomledere dyptgående kunnskap om kritiske HMS-aspekter. Med fokus på å ikke bare oppfylle Arbeidsmiljøloven §3-5, men også på hvordan man effektivt kan etablere et robust HMS-system, er dette kurset ditt verktøy for suksess. Nettinnholdet gir deg innsikt i sentrale emner som Arbeidsmiljøloven, forståelse av ledelsesansvar og viktige arbeidsmiljøkrav.

Innhold:
Med tanke på kravene i Arbeidsmiljøloven §3-5 tilbyr IK Kompetanse et nettbasert kurs for virksomhetens øverste ledere, sikrende dokumentasjon av HMS-opplæring.

Agenda for nettbasert opplæring:
• Digital orientering i Arbeidsmiljøloven
• Forståelse av ansvarsroller i HMS-arbeidet
• Innsikt i fysisk og psykososialt arbeidsmiljø
• Kjennskap til arbeidsmiljøkrav
• Veiledning for oppstart og vedlikehold av HMS-system digitalt

Målgruppe for nettbasert kurs:
Dette nettbaserte kurset er ideelt for bedriftsledere og mellomledere i virksomheter som prioriterer HMS høyt.

Kursmateriell:

Kursavgiften inkluderer mat og drikke på vårt kurssenter

Meld deg på kurs

Påmelding til kurset